GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

1. Udělujete tímto souhlas společnosti NIPO Tools s.r.o. se sídlem Lipová 7, 763 26 Luhačovice, IČ: 28327934, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajský soud Brno, oddíl C vložka 61600 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

Jméno a příjmení

Telefonní číslo

Dodací adresa

Email

Datum čas objednávky

Předmět koupě

Způsob úhrady

Způsob doručení

Emailová komunikace

Servisní agenda, provedené opravy

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky a poskytnutí služeb požadovaných klientem. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na info@nipo.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti NIPO Tools s.r.o.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

Poskytovatelé přepravních služeb: Česká Pošta s. p., PPL CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. apod.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů a účetnictví: Solitea Česká republika, a.s., PP Soft s.r.o. a Ing. Jarmila Poliaková-účetní

 

6. Vezměte prosíme na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 

vzít souhlas kdykoliv zpět,

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na

Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontakt

  

NIPO Tools s.r.o
  Lipová 7
  CZ-763 26 LUHAČOVICE
  Telefon objednávky: +420 602 719 020
  Telefon fakturace: +420 608 719 020
  E-mail: nipo@nipo.cz
Platební brána GOPAY